Snuza Hero légzésfigyelő

Snuza Hero légzésfigyelő
Snuza Hero légzésfigyelő
Snuza Hero légzésfigyelő
Snuza Hero légzésfigyelő
Snuza Hero légzésfigyelő
Snuza Hero légzésfigyelő
Snuza Hero légzésfigyelő
Snuza Hero légzésfigyelő
Snuza Hero légzésfigyelő
Snuza Hero légzésfigyelő
44 990 Ft

Snuza Hero babafigyelő, légzésfigyelő készülék

 

Snuza mobil légzésfigyelő egy továbbfejlesztett mobil légzésfigyelő, ami már nemcsak érzékeli, hanem beépített stimulációs rezgésével megpróbálja a baba légzését visszaállítani a normál szintre.
Csiptesse egyszerűen gyermeke pelenkájára és a készülék bárhol is jár- babakocsiban, szülői ágyban, vendégségben- figyeli a hasi mozgást és jelzi, amennyiben 15 mp-ig nem történik légzés a stimuláció életbe lép. Ez a rendkívül gyengéd rezgés klinikai vizsgálatok alapján az esetek 65%-ban már eléri célját és a légzés normalizálódik.

A puha antiallergén anyagból készült érzékelő a pici baba medence csonti résébe illeszkedik, ahol egyáltalán nem zavarja. Ehhez célszerű már az első napoktól használni.
Cserélhető elemmel működik.

Részletek

Snuza Hero babafigyelő, légzésfigyelő készülék

 

SNUZA HERO érzékelő-rendszere egy egyedülállóan kifejlesztett, hypoallergén orvosi anyagokból készült rugalmas érzékelő-fej, mely a baba pocakjára simulva érzékeli a gyermek légző-mozgását.

A készülék formáját tekintve ergonomikus kialakítással rendelkezik,- pont azért, hogy a gyermeket ne zavarja alvás közben. A pelenkára felhelyezett készülék nem kelt nagyobb zavaró hatást, mint egy gomb a ruházaton. A készülék érzékelő-fejét speciálisan hajlítottra tervezték, hogy ez még jobban rásimuljon a gyermek pocakjára,  ezzel az érzékelés még tökéletesebb legyen,- a fenti ergonomikus kialakítás miatt a készülék nem veszíti el a kontaktust a baba bőrével.

Amennyiben a készülék nem érzékel 15mp-ig légző-mozgást, gyengéd rezgetéssel megkísérli a babát lélegzet-vételre késztetni (Stimuláció). A klinikai tesztek szerint az esetek több mint 65%-ában ez a rendkívül gyengéd rezgés elég ahhoz, hogy a baba levegőt vegyen.

 

Ha újraindul a stimuláció után a mozgás, de később megint kimarad 15mp-ig, akkor újra gyengéd rezgéssel próbálja meg a babát felébreszteni, és ezt háromszor megismétli, (Ismételt Stimuláció) mielőtt jelezne a szülőnek.

 Amennyiben a fenti 15mp-es kimaradás 3 alkalommal előfordul, úgy a készülék ezt eltérő fényjelzéssel és 2mp-kénti csippanással jelzi a szülőnek (memóriás visszajelző rendszer), de ebben az esetben a készülék szirénázó hanggal még nem riasztja a szülőt.

A készülék rendelkezik légzőmozgás-számláló funkcióval, melyet a szülő dönt el, hogy aktivál, vagy sem.

A légzőmozgás-számláló számlálja a percenként érzékelt légző-mozgást, és amennyiben ez a szám percenként 8 alá csökken, úgy ebben az esetben jelzi ezt a szülőnek.

SNUZA HERO Babafigyelő, más típusú készülékek hibáiból okulva MEGNÖVELT RIASZTÁSI HANGERŐT alkalmaz, mellyel a szülő könnyebben meghallhatja a riasztást. A készülék riasztási hangereje úgy van kifejlesztve, hogy a készülék eredményesen használható legyen a szülő saját babaőrzőjével együtt, így babaőrzővel kombináltan a lakás, vagy ház bármely részén hallható a riasztás.

A fenti funkciót erősíti a készülék KATTOGÓ-HANG Funkciója, ami jelzi a szülőnek a megfelelő működést, illetve visszajelzést szolgáltat a gyermek légzéséről. A KATTOGÓ-HANG Funkció bébiőrzővel együtt használva még nagyobb biztonságot nyújt a szülőnek.

Ez a készülék az első, és jelenleg az egyetlen a világon, mely otthon cserélhető elemmel rendelkezik, így ennek lemerülése esetén ez házilag rendkívül gyorsan és egyszerűen, jelentős többletköltség nélkül elvégezhető. Más készülékek esetén, ilyen esetekben a készüléket vissza kell küldeni a gyártóhoz elemcserére, ami jelentős többletköltséggel jár. A SNUZA HERO esetében ennek a speciális elemnek a cseréje viszonylag alacsony ráfordítással „házilag” gyorsan megoldható.

A készülék elem gyengeség esetén rendelkezik visszajelző rendszerrel, ami jelzi a szülőnek, ha az elem lemerül.

A készülék a nedvességek beszivárgása ellen védett, speciális tömítéssel rendelkezik, így a pelenkából történő esetleges „kiszivárgás” a készüléket nem veszélyezteti. A fenti védettség nem jelent vízállóságot, a készülék vízbe nem helyezhető.

A készülék bababiztos, fixen rögzített ki- és bekapcsoló rendszerrel rendelkezik, mely megakadályozza, hogy bármilyen kisméretű alkatrész ki- vagy leváljon a készülékről, és ezzel balesetveszélyes fulladásos helyzetet teremtsen. A bababiztos ki-bekapcsoló rendszert erősíti az is, hogy a kezelőgombok véletlenszerű megnyomásával a készülék nem kapcsolható ki. A készüléket csakis, és kizárólag a szülő vagy más felnőtt személy képes kikapcsolni, mivel ez egyidejű és hosszabb megnyomást igényel.

A készülék használhatósága rendkívül mobil és rugalmas, működési elvébőladódik, hogy a szülő bárhol és bármikor használhatja. A készülék nem használ külső áramot, vagy hálózatot, így működéséhez sem kell semminemű vezeték, vagy külső áramforrás. FONTOS azonban megjegyezni, hogy a mobil légzőmozgás-figyelő készülékek esetén fennáll annak a veszélye, hogy más, apró külső mozgások, vagy rezgések áttevődhetnek a készülékre, így használatuk nyugalmi helyzetben ajánlott!

A készülék 3 ledből álló Többszínű jelzőfényű visszajelzési rendszerrel rendelkezik, ahol a különböző színű fényjelzések segítik a szülőt tájékozódni a készülék állapotáról, illetve az észlelt mozgásokról, esetleges stimulációkról, vagy riasztásokról.

A készülékhez ergonomikus Tároló-doboz tartozik, ami megkönnyíti a biztonságos tárolását, vagy szállítását. 

A készülék nagyon könnyű, a súlya rendkívül alacsony, mindössze 32 gramm !

A készülék KLINIKAILAG tesztelt ! 

 

Adatok
Tömeg
32 g/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!