Nandu rugalmas hordozókendő

-26%
Nandu  rugalmas hordozókendő
Nandu  rugalmas hordozókendő
Nandu  rugalmas hordozókendő
Nandu  rugalmas hordozókendő
Szín
22 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

16 990 Ft

Különleges tulajdonságok: Miben nagyon jó? EGÉSZSÉGES ÉS BIZTONSÁGOS HORDOZÁS Nekünk a baba és a szülő szempontjai egyaránt fontosak. Hiszen egységben működnek harmonikusan. A megkötési módok meg

Részletek

Zsebes Rugalmas hordozókendő

Az ÖKO Zsebes Rugalmas hordozókendő egy hosszú, rugalmas kötésű anyag, melyet használatához kötni kell. A hordozóeszközök között a megkötős hordozókendő a legsokoldalúbb, legölelősebb eszköz, hosszú távon sem megterhelő a hordozás vele. Rugalmassága könnyedséget visz a kötésekbe, könnyű és nagyon puha érzés hordozni benne. Szoptatni az elölhordozós és csípőn hordozós pozíciókban könnyen és diszkréten lehet. Ajánlott a születés pillanatától egészen a baba 8 kg-os súlyáig elöl, csípőn való hordozáshoz több rétegű kötéssel.

Különleges tulajdonságok: A kendő minden irányban rugalmas, tökéletesen puha ölelést biztosít. A középre helyezett zseb esztétikai funkcióján túl egy plussz tartást ad a kendőnek.

A hordozókendő anyaga: Öko-Tex Standard 100 szerint minősített jersey anyag, a megvarrásához Öko-Tex Standard 100 szerint minősített cérnát használunk.

Méretek: A rugalmas hordozókendő 4,7 m hosszú és 60 cm széles.

Összetétel*: 95% pamut, 5% elasztán

Tisztítás: Mosásához kövesse a bevarrt címkén látható útmutatót. A kendőt alacsony hőfokon, kis fordulatszámon centrifugáljuk. Kiterítve szárítsuk, ne lógassuk.

Súlyhatár: 8 kg

* ÖKO minősítésű alapanyag
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!