Product Details


Karbantartási segédlet babakocsikhoz

Karbantartási segédlet babakocsikhoz
 • Tanácsaink babakocsik általános karbantartásához

  Váz karbantartása:
  A váz tisztítását meleg vizes ronggyal, vagy popsitörlővel végezzük.
  A tengelyt és a csapágyakat havonta törölje tisztára, majd szilikon spray-el fújja be.


  A babakocsi huzata:
  Huzat tisztítása: 30 fokon kézzel mosható.
  A gyakori mosás elkerülése végett tegyen textil pelenkát, vagy plédet gyermeke alá.
  A babakocsit ne tartsa tűző napon, mert a huzat színének fakulását okozhatja, mely nem minősül garanciális problémának.


  Babakocsi kerekei:
  Pumpálható kerekek esetében maximum 0.8 bar-ra fújja fel, kerekek túlfújása esetén a gumi felrobbanhat. Ne hagyja a babakocsit tűző napon, mert a kerék túlmelegedése esetén a kerék eldeformálódhat, kirobbanhat.


  Fékek karbantartása:
  A fékek rendszeres karbantartást igényelnek. Havonta meleg vízzel mossa át a fékeket, száradás után szilikon spray-el fújja be. Amennyiben le szeretné fékezni a babakocsit, finoman nyomja le a pedált, maximum 10 kg-os erővel, közben a babakocsit finoman mozgassa előre-hátra. Murvás, homokos sáros talaj használata után tisztítsuk ki, mossuk át a fékeket, és száradás után szilikon spray-el fújjuk be.


  Tartsa babakocsiját száraz, tiszta helyen. A babakocsi csavarjait havonta ellenőrizni, meghúzni javallott.
  A babakocsit felemelése, megemelése során kizárólag a fém vázat emelje. A műanyag részeknél való emelés során keletkező problémákra jótállást nem vállalunk, ez a garancia elvesztésével jár.
  A babakocsira jótállására csak szakszerű használat mellett jogosult. A pelenkázó táska és az alsó tároló kosár maximum 2 kg-ig terhelhető.


  A sportrész dőlésszöge a háttámla mögött levő fekete karral állítható. A kart magasan húzzuk fel, majd a háttámlát toljuk lefelé. Amennyiben a kart nem húzzuk megfelelően magasra, a háttámla szerkezeti elemei eltörhetnek, mely tartozik a garanciális javítások körébe.

WebShop System