Product Details


Laposfejűség elleni párna

-20%
Laposfejűség elleni párna
 • Laposfejűség elleni párna
 • Laposfejűség elleni párna
14
Discount: 11

Laposfejűség elleni párna

Minden csecsemőnek ajánlott már az első otthon töltött naptól.
A csecsemők fejének lapulását 1992 óta a gyermekgyógyászok a világ minden tájáról problémaként kezelik. A nemzetközi publikációk kiemelik a megelőzés fontosságát, hogy meglehessen akadályozni az ilyen elváltozásokat. Ez a kis szív alakú párna a plagicefália megelőzésére szolgál.

Ez az új termék kényelmet, támaszt, egyensúlyt és biztonságot nyújt a négy hónapnál fiatalabb csecsemőknek.
A fej alá kell helyezni : formáját különleges tanulmányoknak vetették alá, hogy ne nyomja a nyakszírtet és, hogy olyan fejalátét szerepét töltse be, amely meghagyja a teljes mozgásszabadságot.


 • Laposfejűség elleni párna

   

  A terméket egy gyermekorvos fejlesztette ki egy gyermekdivat szakértő segítségével, így puha támaszt nyújt, megelőzve a háton alváshoz köthető laposfejűséget.

  Ez az új termék rögtön a születést követően minden babának ajánlott.

  A HELYES FEJTARTÁS BIZTOSÍTÁSA
  A csecsemő a hátán alszik és ébred. Rengeteg időt tölt ebben a testhelyzetben. Nem szabad elfelejteni, hogy naponta minimun tíz percre a hasára kell fektetni, hogy elkerüljük a laposfejűséget.

  KÉNYELEM ÉS TÁMASZ
  Amikor a gyermeket a kezükbe veszik, segítik a fejét tartani, mivel ez a gyermeknek jelentős erőkifejtést jelent ; amikor jól alá van támasztva a feje, a figyelmét a számára oly fontos szemkontaktusra tudja fordítani.

  EGYENSÚLY ÉS BIZTONSÁG
  Tartani, támasztani, támogatni a kommunikációt és a megnyugtatást. Ez a három szerep a “LoveNest“segítségével biztosítható, így már a születéstől kezdve bizalmat adhatunk a csecsemőnek.
  A csecsemő feje alá helyezve a “LoveNest“ megakadályozza, hogy öltöztetés közben a fej jobbra balra guruljon, és az alváshoz is megfelelő testhelyzetet biztosít.

  MOZGÁSSZABADSÁG
  A “LoveNest“, anélkül, hogy a mozgást gátolná, puha és a fej alatt jól elhelyezkedő támasztékot nyújt és megelőzi annak belapulását.

  ANYAGA
  Hippoallergén és mosható. Gépben mosható 30°-on. (nem lehúzható). Kívül 80 % pamut 20 % poliészter. Szivacs bélés.

  Mérete : 20 x 22 cm.

  "Az állandó háton fekvés mellett, a ferde elhelyezkedés is kiválthatja a fej deformálódását, ellapulását.
  A LOVENEST – SZIVES ÁLOMPÁRNA olyan szellemes megoldást kínál, mellyel a meglévő deformáltság további romlása megállítható, ezzel teret adunk a spontán javulási tendenciának.
  Az esztétikus kivitelű fejtámasz használata, a fejlesztők tapasztalata szerint minden négy hónap alatti csecsemőnél előnyös.
  Ezek alapján a LOVENEST – SZIVES ÁLOMPÁRNA alkalmazásának előnyeit a szülők, védőnők, gyermekorvosok SZÍVES FIGYELMÉBE ajánlom!"

  Dr. Marschalkó Péter osztvez.főorvos ajánlásával