Babakocsi

2021.09.07 10:04
Babakocsi

Babakocsi

Milyen babakocsit válasszak ?

Ahhoz , hogy megtaláld  számodra és gyermeked részére a legmegfelelőbb babakocsit tudnod kell, hogy milyen terepen fogod használni ( rugózás és kerekek szempontjából ), milyen színt szeretnél , mekkora legyen  és milyen extrákkal rendelkezzen (pohártartó, pelenkázó táska, bővíthető kupola stb.). Ehhez azonban mi mindig készséggel segítünk, hogyha esetleg nem tudod mi lenne a legoptimálisabb számodra. A 3:1 babakocsi mózeskosár, sportrész és az  autós babahordozóból áll. A legtöbb szülő 3:1 – ben szokott babakocsit vásárolni, viszont van lehetőség 2:1-ben , hogyha már van babahordozótok amit az autóba tudtok rögzíteni. A Maxi Cosi,Cybex,BeSafe,Kiddy márkájú babahordozókat mind lehet csatlakoztatni a Bebetto,Dada Paradiso és Bexa babakocsik vázához, amikhez külön lehet vásárolni Maxi Cosi adaptert. Ha esetleg nem vagy biztos abban, hogy ami Neked van autósülésed kompatibilis lenne-e a vázzal, nyugodtan hozd el hozzánk és kipróbáljuk. Ezekhez az ülésekhez Isofix talp csatlakoztatható, ami könnyedén beszerelhető olyan autóba amiben megtalálható az Isofix rendszer. Erről bővebben a következő blogunkban tudsz olvasni.

A babahordozót újszülött kortól 13 kg-ig lehet használni az autóban és a babakocsin egyaránt. A mózeskosarat kb. 8 hónapos korig ( ez természetesen gyermek függő ) , a sportülést kb. 3 éves korig lehet használni. Javasoljuk, hogy ha van rá lehetőséged, mindenképp látogass el hozzánk és nézd meg személyesen a babakocsi választékunkat . Lorelli és Chipolino babakocsiból elérhető olyan modell is 3:1- ben, melynek a mózes részét idővel át lehet csatokkal alakítani sportkocsivá. Váza könnyen összecsukható és könnyű . Ezeknek az autós babahordozóit is könnyedén fel lehet helyezni a vázra adapter segítségével és az autóba is egyszerűen be lehet kötni.

Ikerbabakocsi szempontjából  két féle létezik. Az egymás melletti és az egymás előtti-mögötti. Mi inkább az utóbbit preferáljuk jobban, mivel sokkal könnyebb vele a közlekedés. Ezeket a babakocsikat úgy tervezték , hogy egy normál ajtón be lehessen menni vele. Ezt is tudod többféleképpen kombinálni, mivel ha 3:1 vásárolod akkor lesz 2 db mózeskosarad, 2 db sportülésed és 2 db autósülésed. Azonban van lehetőség 2:1-ben megvásárolni, ami 2 db sportülés és 2 db autósülésből áll, sőt ha 2 gyermek van a családban, akik esetleg közel állnak korban egymáshoz, testvérbabakocsiként is meg lehet vásárolni, az pedig 2 db sportülésből áll.

Javasoljuk, hogy ha van rá lehetőséged, mindenképp látogass el hozzánk és nézd meg személyesen a babakocsi választékunkat . Jelenleg a legtöbb modell a Bebetto márkától van, azonban most már elérhető a Dada Paradiso babakocsi több modellje és a Bexa babakocsi modelljei is.

 

a tartalom felhasználása jogi következményeket von maga után