2021.09.07 10:04

Milyen babakocsit válasszak ?

Ahhoz , hogy megtaláld  számodra és gyermeked részére a legmegfelelőbb babakocsit tudnod kell, hogy milyen terepen fogod használni ( rugózás és kerekek szempontjából ), milyen színt szeretnél , mekkora legyen  és milyen extrákkal rendelkezzen (pohártartó, pelenkázó táska, bővíthető kupola stb.). Ehhez azonban mi mindig készséggel segítünk, hogyha esetleg nem tudod mi lenne a legoptimálisabb számodra. A legtöbb szülő 3:1 – ben szokott babakocsit vásárolni, viszont van lehetőség 2:1-ben is vásárolni, hogyha már van babahordozótok amit az autóba tudtok rögzíteni. A 3:1 babakocsi mózeskosár, sportrész és az  autós babahordozóból áll.

A babahordozót újszülött kortól 13 kg-ig lehet használni az autóban és a babakocsin egyaránt.A mózeskosarat kb. 8 hónapos korig ( ez természetesen gyermek függő ) , a sportülést kb. 3 éves korig lehet használni. Javasoljuk, hogy ha van rá lehetőséged, mindenképp látogass el hozzánk és nézd meg személyesen a babakocsi választékunkat . Lorelli és Chipolino babakocsiból elérhető olyan model is 3:1- ben, melynek a mózes részét idővel át lehet csatokkal alakítani sportkocsivá. Váza könnyen összecsukható és könnyű . Ezeknek az autós babahordozóit is könnyedén fel lehet helyezni a vázra adapter segítségével és az autóba is egyszerűen be lehet kötni.

Javasoljuk, hogy ha van rá lehetőséged, mindenképp látogass el hozzánk és nézd meg személyesen a babakocsi választékunkat . Jelenleg a legtöbb modell a Bebetto márkától van, azonban bővíteni fogjuk a márkák kínálatát hamarosan.

 

a tartalom felhasználása jogi következményeket von maga után