Sport babakocsi használatával a sport közös örömmé válik

2022.07.18 15:28
Sport babakocsi használatával a sport közös örömmé válik

Sport babakocsi használatával a sport közös örömmé válik

 

Tapasztalataink szerint hazánkban a babakocsik elnevezését illetően elég nagy a zűrzavar. Sokan nem tudják például, mi is az a sport babakocsi, ezért tévesen azonosítják a lapra vagy esernyő formára csukható könnyű, mobil típusokkal, pedig ez nem teljesen állja meg a helyét.

 

Napjainkban szerencsére egyre többen törekszenek arra, hogy egészségesebben éljenek, többet sportoljanak. Nincs ez másként a kisgyerekes szülők körében sem. Egyre többen fedezik fel a gyermekkel együtt mozgás örömét és praktikus voltát. Hiszen amíg a parkban sétáltatjuk a babát, ugyanannyi idő alatt akár futhatunk is vele együtt, összekötve a kellemest a hasznossal. Ehhez nincs szükség másra, csak egy jó minőségű, kifejezetten e célra tervezett sport babakocsira.

 

A nálunk is kapható különböző sport babakocsi modellek közös jellemzője a kis súly, a kifejezetten masszív szerkezet és a sokoldalú, biztonságos, praktikus kialakítás. Baba és a mama vagy a papa számára is garantáltan élmény lesz a futás ezzel a nagyszerű sport babakocsival.

A mai modellek a kényelmi és praktikus funkciók tekintetében már felveszik a versenyt egy kényelmes kerékpárral is.

A sport babakocsi váza gombnyomásra, könnyedén nyitható-csukható, a tető többféle szögben állítható, hálós kialakításának köszönhetően mindig szemmel tarthatjuk gyermekünket. Emellett a kerekek egy mozdulattal eltávolíthatók, megkönnyítve ezzel például az autóban való szállítást, a tárolást, vagy akár a tisztítást.

 

Egyes sport babakocsik kerekei nem tömörek, hanem a jobb rugózás, egyenetlen terepen való kényelmes haladás érdekében levegővel fújtathatók. Az első kerék több modellnél bolygósítható vagy fixre is állítható. E típusok lengéscsillapítóval is felszereltek a nagyobb utazási komfort érdekében. Az egy kézzel összecsukható, könnyen szállítható, kis helyen tárolható babakocsi nagyvárosi környezetben is ideális, még tömegközlekedéssel utazva is maximális komfortot kínál a kezelőjének. Ennyi praktikus, kényelmi és biztonsági funkcióval egy sport babakocsi kiváló társ a sportos, egészséges életmód hívei és gyermekeik számára. Mama, papa és a baba egyaránt élvezni fogja az eseménydús utazásokat és a szabadban eltöltött időt.

 

Egy sport babakocsi mamának és babának egyaránt hasznos ajándék, és persze óriási segítség is a mindennapokban. Jó szívvel ajánljuk aktív életmódot folytató, sportolni, kirándulni szerető kis- és nagymamáknak valamint -papáknak egyaránt.