Most popular products
Vote
Visitor counter
2
8
4
4
2
0
5
Newsletter
Forum
No Topic!
Partners
Product Details


Timba FÉLIX 106-os pelenkázó szekrény csillagos fehér

-17%
Timba FÉLIX 106-os pelenkázó szekrény csillagos fehér
 • Timba FÉLIX 106-os pelenkázó szekrény csillagos fehér
146
Discount: 121

Timba FÉLIX 106-os pelenkázó szekrény csillagos fehér

Lekerekített formái és  hófehér színe eleganciát, míg mart csillagos mintája vidámságot csempész minden gyerkőc szobájába.

A termék kiszállítási díja országosan 7.800,- Ft.

 • Timba FÉLIX 106-os pelenkázó szekrény csillagos fehér

  Pelenkázó szekrényünk rendkívül sokoldalúan és praktikusan használható a gyerekszobában, hiszen kevés helyet foglal, szebbé és színesebbé varázsolja a babaszobát, miközben a pici minden holmiját belepakolhatjuk! Lekerekített formái és  hófehér színe eleganciát, míg mart csillagos mintája vidámságot csempész minden gyerkőc szobájába.

  Nyitott és zárt polcokkal és zárt fiókos tárolókkal ellátott, melyek kiválóan pakolhatóak, jól átláthatóak és remekül rendszerezhetőek. A termék szélessége és eltolható feltéte lehetővé teszi a könnyedebb és kényelmesebb pelenkázást. Mindemellett a  pelenkázós időszak végén sem kell megválnod a komódtól, hiszen az a pelenkázófeltét levételével normál komódként tud tovább funkcionálni a gyerekszobában, vagy a lakás bármely más pontján. A pelenkázószekrény része a pelenkázófeltét is, így azt már nem kell külön megvásárolnia.

  A termék megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

   

  Méretek (magasság x szélesség x mélység)
  A szekrény mérete feltét nélkül: 85 x 106 x 42cm
  A szekrény mérete feltéttel: 92 x 106 x 71.8 cm
  A pelenkázólap mérete: 70 x 66 cm

  Súly
  A termék összsúlya: 53 kg

  Anyaga: Színtartó felületű laminált bútorlap

   

  Felülete: Laminált bútorlapjaink magas minőségű, kemény színtartó laminálással vannak ellátva. Ennek köszönhetően tisztításuk is gyors, egyszerű és biztonságos.

   

  Élek és sarkok: Termékeink élei lekerekítettek. A bútorlapok élei 2 mm vastag ABS-sel kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal magasabb minőséget nyújtanak. A termék minden élét és sarkát mellyel a használat során ön vagy akár gyermeke érintkezhet ezzel az anyaggal zártuk le melyek lekerekítésének köszönhetően a szekrény nem rendelkezik éles sarkokkal és élekkel.

   

  Szerelvények: A szekrény szerelvényeinek összeválogatása több éves tapasztalaton alapul. A termékeinkhez használt szerelvények mindegyike megbízható , magas minőségű, és több éves garanciával rendelkezik.

   
  A méretben hozzáillő pelenkázó lapot webáruházunkban megvásárolhatja.
 • Weight
  53 kg/db
WebShop System