Babakarám

A babakarámokkal szeretnénk biztonságosabbá tenni a családok mindennapjait. Ismerjék meg ezt a nagyszerű terméket, melyben a kis örökmozgóknak, a hagyományos járókákkal szemben óriási tere van.
Őrzi a babát akár háziállattól, a háztartás veszélyforrásaitól: pl. kandalló, tv, számítógép stb. miközben ajtajának köszönhetően Önnek szabad mozgást biztosít, hiszen a csöppség a babakerítésen belül ezektől a veszélyektől biztonságban van.
A babakerítés használható kertben, lakásban járókaként is. A babakarám óriási mérete miatt ikreknek is ideális. Rendkívül sokoldalú felhasználhatóság: a rendelkezésre álló tér formájához igazítható, a falhoz rögzíthető. Variálható, akár az elemek külön-külön is felhasználhatóak, így ajtórácsként is fixen le lehet zárni egy-egy szobát, lépcsőlejárót.
A babakerítések összeszerelése nagyon könnyű és gyors. Csak az egyes elemeket kell összeilleszteni s a talpakat feltenni. A hat/nyolc elemből egy ajtóként funkcionál, de fixre is tehető.

View:
Sort by:

A babakarám és a járóka nagyon fontos, amikor gyermekünk már eléri azt a kort, amikor minden érdekli. Ilyenkor a gyerekek rendkívül aktívak és kíváncsiak, és legszívesebben a nap 24 órájában világot látnának. Ebben az esetben nyújt nekünk nagy segítséget a babakarám, ami tulajdonképpen egy ketrec, amelyben elzárva bátran kúszhat a baba, és nem lesz semmi baja. A babakarámon belül szabad tere van a gyermeknek, ugyanakkor felügyelet alatt tudjuk tartani. A baba maga dönti el, hogy mit csinál a babakarámon belül: feláll, leül, mászik, játszik. Sokan úgy gondolják, hogy a babakarámmal tulajdonképpen korlátozzák gyermekük szabadságát, és ezért tartanak ettől a fajta megoldástól, pedig a babakarám minden szempontból praktikus védelmet nyújt gyermekünknek. Amikor babánk elkezd mászni, gyorsabb a villámnál, és pillanatok alatt veszélyes helyzetbe kerülhet, ezért nagyon oda kell rá figyelni. Erre nyújt kitűnő megoldást a babakarám, amelynek segítségével gyermekünket elkerítjük ugyan, de a babakarámon belül szabadon mozoghat,kúszhat, mászhat. Babakarámjaink első osztályú bükkfából készülnek, és kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmasak. Csiszolt, sima, natúr felületük nincs kezelve semmilyen káros anyaggal, így nincs veszéllyel a baba egészségére. Ezen túl az összes általunk forgalmazott babakarám biztonsági ajtóval van ellátva, így a gyerekek nem tudják azt maguktól kinyitni. Az sem utolsó szempont, hogy babakarámjaink cikk-cakkban összecsukhatóak, így rendkívül könnyen és egyszerűen tudjuk nyitni, csukni, valamint kis helyen is elférnek.