Product Details


MAM Anti-Colic cumisüveg 160ml

MAM Anti-Colic cumisüveg 160ml
5

MAM Anti-Colic cumisüveg 160ml

 

A Mam Anti-Colic cumisüveg ideális a szoptatásról az üvegre való könnyű áttéréshez. A Mam szelepes talp megakadályozza, hogy a baba levegőt nyeljen, ennek köszönhetően a terméket használó csecsemők 80%-ánál csökken a hasfájás.

 • MAM Anti-Colic cumisüveg 160ml

  Tulajdonságai:
  - Csepegésmentes
  - A védőkupak mérőpohárként is használható
  - Lágy szilikon szívóka, széles nyílás
  - Könnyen tisztítható
  - Anticolic: megelőzi a hasfájást
  - Önsterilizáló funkcióval

  Űrtartalma:
  - 160 ml

  Mam Anti-Colic Cumisüveg 160ml jellem

  zői

  BPA-mentes:
  A BPA egy olyan műanyagipari alapanyag, amely rendszeres használat mellett hormonproblémákat okoz. Pár államban már betiltották a BPA-t tartalmazó termékeket, azonban van, ahol még mindig forgalomban vannak. Így érdemes vásárláskor odafigyelni, hogy a babatermékek mindenféleképpen BPA-mentes legyenek.
  Önsterilizáló funkció:
  Az önsterilizáló cumisüvegek tisztításához nincs sok mindenre szükséged, csupán egy kis vízre és pár perc mikrózásra, így sok időt megspórolhatsz magadnak.
  Védőkupakkal:
  Az a baj a cumikkal, cumisüvegekkel, hogy mindig leesnek és akkor vihetjük őket megmosni. A védőkupakos termékeknél nincs ezzel gond, hiszen a védőkupak megvédi a cumikat és a cumisüvegeket a baktériumoktól akkor is, amikor nincsenek használatban.
  Unisex:
  A színéből és mintájából adódva kislánynak és kisfiúnak is tökéletes választás.
  Mam:
  A MAM-ot 1976-ban, Bécsben alapította meg az osztrák Peter Röhrig. A legfőbb céljuk az, hogy minden gyermek egyéni fejlődését segítsék és a szülők számára is könnyebbé varázsolják kiemelkedő minőségű babaápolási termékeikkel. Jelentős szakértőgárda áll a tervezés mögött, így minden termék, mind kialakításban, mind pedig a funkció betöltésében kiváló. A MAM magyarországi leányvállalata Vaskeresztesen található, számos terméküket gyártják itt magyar kezek. A világ 5 földrészén, több, mint 30 országban vannak jelen, a cumik terén több országban is piacvezető szerepet töltenek be.
WebShop System