Change currency
Visitor counter
2
8
8
3
7
4
2
Newsletter
Forum
No Topic!
Change language
MagyarEnglish
Product Details


Timba NIKI elefántos játéktároló láda borostyán

-30%
Timba NIKI elefántos játéktároló láda borostyán
  • Timba NIKI elefántos játéktároló láda borostyán
  • Timba NIKI elefántos játéktároló láda borostyán
64
Discount: 45

Timba NIKI elefántos játéktároló láda borostyán

 

Ha nálatok is mindig szanaszét hevernek a különféle játékok, akkor épp itt az ideje beszerezni egy praktikus játéktároló ládát!  

 

A termék kiszállítási díja országosan 3.200,- Ft.

  • Timba NIKI elefántos játéktároló láda borostyán

     

    A láda kapacitásának köszönhetően tökéletes rejtekhelye lehet a gyereke játékainak, ezért kiválóan alkalmas plüssök, gyermekholmik gyors és egyszerű tárolására. Mart elefánt mintája egyediséget és játékosságot kölcsönöz minden szobának.

    Használata a picik számára is teljesen biztonságos, hiszen felnyílását egy ollós felnyílópánt segíti, mely meggátolja a láda tétjének lecsapódását, és ezzel Ön vagy gyermeke ujjainak odazárását. Mindemellett masszív szerkezete miatt a láda akár ülőhelyként is használható.

    Színeiben Niki bútorcsaládunk részét képezi, de önállóan is vidám és hatékonyan eleme lehet a babaszobának!

    A termék megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

     

    Méretek (magasság x szélesség x mélység)
    A láda mérete: 43.2 x 76.3 x 42.2 cm

    Terhelhetősége
    15 kg

    Súly
    A termék összsúlya: 18 kg

    Anyaga: Színtartó felületű laminált bútorlap

     

    Felülete: Laminált bútorlapjaink magas minőségű, kemény színtartó laminálással vannak ellátva. Ennek köszönhetően tisztításuk is gyors, egyszerű és biztonságos.

     

    Élek és sarkok: Termékeink élei lekerekítettek. A bútorlapok élei 2 mm vastag ABS-sel kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal magasabb minőséget nyújtanak. A termék minden élét és sarkát mellyel a használat során ön vagy akár gyermeke érintkezhet ezzel az anyaggal zártuk le melyek lekerekítésének köszönhetően a szekrény nem rendelkezik éles sarkokkal és élekkel.

     

    Lecsapódást gátló ollós szerelvény: A játéktároló láda teteje minőségű fékes kivetőpánttal vannak ellátva. Ezért a tető becsukásakor nem csapódik be, hanem a rágyakorolt erőhatásnak megfelelően fokozatosan záródik le. Ez a rendszer megakadályozza az ön és gyermeke ujjának becsípődését.

     

    Szerelvények: A szekrény szerelvényeinek összeválogatása több éves tapasztalaton alapul. A termékeinkhez használt szerelvények mindegyike megbízható , magas minőségű, és több éves garanciával rendelkezik.

  • Weight
    18 kg/db