BabyOno anyatejtároló tasak 30db 350ml

BabyOno anyatejtároló tasak 30db 350ml
BabyOno anyatejtároló tasak 30db 350ml
BabyOno anyatejtároló tasak 30db 350ml
BabyOno anyatejtároló tasak 30db 350ml
Details

Leírás

Natural Nursing anyatej tároló tasak hőmérséklet jelzővelA tasakok a kifejtett anyatej tárolására és fagyasztására szolgálnak. A gamma-sugárzás sterilizálásának köszönhetően a legmagasabb higiéniai követelményeknek felelnek meg. A tasak stabil talpának köszönhetően könnyedén tárolható a tej, és megóvja a kiömléstől. A légmentes cipzáras zár könnyen nyitható, és ugyanakkor biztosítja a tárolt tej biztonságát, ezáltal megakadályozza a szagok behatolását.
A tasakon piros/kék hőmérséklet jelző van, az azt mutatja, hogy a tej hőmérséklete optimális-e a baba számára. A tasakon van egy olyan skála, amely lehetővé teszi a tej pontos adagolását, és a fehér írható mező lehetővé teszi, hogy feljegyezzük rá az anyatej eltevésének időpontját, óráját és mennyiségét.Hogyan működik a hőmérsékletjelző:A tasakon hőmérséklet-jelző látható, két felhő formájában: egy piros mosolyogva, egy kék pedig szomorú kifejezéssel.Amikor mindkét felhő (piros és kék) látható a tasakon, az azt jelenti, hogy a zacskóban lévő tej túl hideg az etetéshez (36 °C alatt).
A tejnek akkor optimális a hőmérséklete (36 °C és 38 °C között), amikor a zacskón csak a vörös, mosolygós felhő látható, és a kék helyett fehér terület van.Ha mindkét szín és az arckifejezés eltűnt, és csak a fehér helyek láthatók, ez azt jelenti, hogy a tejhőmérséklet meghaladta a 38 °C-ot, és túl forró a csecsemő számára.A tasakon lévő jelző csak tájékoztató jellegű, kérjük, etetés előtt mindig ellenőrizze a tej hőmérsékletét.Termékleírás:- a hőjelző azt mutatja, hogy a tej hőmérséklete optimális-e a csecsemő számára- nagy kapacitás - 350 ml- skála, amely lehetővé teszi a tej pontos adagolását- a légzáró cipzáras zárószerkezet megakadályozza a szag behatolását- a tasak stabil alja lehetővé teszi a tej kényelmes tárolását, és megvédi a kiömléstől- írható mező a hasznos megjegyzések készítéséhez- Összetétel: külső réteg: PET; belső réteg: CPE- Mérete: magasság 23 x szélesség 11 cm- 30 db / csomag
Info
Weight
300 g/pcs
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!