Lansinoh bimbóvédő krém HPA Lanolin 40 ml

Lansinoh bimbóvédő krém HPA Lanolin 40 ml
17

A világ legtisztább 100%-ban természetes lanolinja.
Várandósan felkészíti, puhítja, hidratálja a mellet a szoptatásra.
Megnyugtatja és védi az érzékeny, sebes mellbimbót. 
Egyedülálló tulajdonsága, hogy a sebes bimbó nem heggel gyógyul, mert a HPA lanolinnal beken terület alatt megmarad a nedvesség. A belső nedvességgel a szövet belülről hidratálódik és visszaállítja a bimbó egészséges, rugalmas állapotát. Ez a folyamat a nedves sebgyógyulás.
Biztonságos, hypoallergén, adalékanyag, tartósítószer és vegyi anyag, íz, szín, illatanyag és parabén mentes. 
Szoptatás előtt sem kell lemosni!  Minőségét felbontás után 12 hónapig megőrzi. 
Származási ország: Ausztrália.

Details

Az elmúlt 15 évben számtalan egyéb felhasználási módot mondtak el nekünk az édesanyák, amire saját maguk vagy családtagjaik használták a HPA lanolint. Az alábbiakban szeretnénk kiemelni néhányat ezek közül.
Anyukáknak
Ajakbalzsam - A lanolint évszázadokon keresztül hidratáló szerként használták a kozmetikumokban, ezért nem meglepő, hogy segít az ajkaid hidratálásában. Repedezett, száraz sarkak - Új anyukaként akár jónéhány kilométert is sétálnod kell ahhoz, hogy kisbabádat a babakocsiban tologatva meg tudd nyugtatni vagy el tudd altatni. Kenj vékony réteg HPA lanolint a sarkadra és hagyd, hogy csodát tegyen vele.
Repedezett, beszakadt körömágyak - Ha a szokásos manikűrre nincs időd, mióta kisbabád megszületett, a HPA lanolint a körömágyad ápolására is használhatod. Puhítsd, ápold a beszakadások megelőzésére.
Babáknak
Pelenka kiütés - A HPA lanolinnak ugyanolyan az állaga, mint számos popsikrémnek, ugyanakkor mivel ez egy 1 összetevős termék, így mindig biztosan tudod, hogy mivel kented be kisbabád popsiját.
Kiütés kidörzsölődés miatt - A babák gyakran sokkal hamarabb produkálják a fogzás tüneteit, mint ahogyan a fogacskáik ténylegesen megjelennének. Így gyakorik az állukon, nyakukon, mellkasukon jelentkező kidörzsölődések. A HPA lanolin segíthet ezen területek védelmében és megnyugtatásában.
Lehorzsolt térdek - A HPA lanolin olyan területek védelmére és megnyugtatására is használható, ahol könnyebb bőrsérülés/horzsolás keletkezik. Mint mindig, mély vagy széles sebek esetén fordulj egészségügyi szakemberhez, hogy tanácsot adjon a legmegfelelőbb kezelésről.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/9Nb9nCSoilc" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Info
Weight
300 g/pcs
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!