Product Details


Avent Natural cumisüveg 330 ml

Avent Natural cumisüveg 330 ml
9

Avent Natural cumisüveg 330 ml

 

A Natural cumisüvegnek köszönhetően a cumisüveges táplálás még természetesebbé tehető a baba számára. Az etetőcumi innovatív „szirmos” kialakítása a melléhez hasonló természetes ráharapást tesz lehetővé, így a baba könnyebben szokja meg, ha felváltva szoptatják és cumisüvegből táplálják.

 • Avent Natural cumisüveg 330 ml

  Tulajdonságai:
  - Biszfenol-mentes (0% BPA)
  - Extra puha, 2 lyukú szilikon etetőcumival (lassú folyású)
  - Univerzális cumisüveg, sokoldalú felhasználás
  - Anyag: polipropilén (PP)
  - Könnyű fogni bármely irányból
  - Egyszerű használat és tisztítás
  - Természetes etetés
  - Korszerű, hasfájást csökkentő rendszer
  - Innovatív, szirmos etetőcumi

  Űrtartalma:
  - 330 ml

  Avent Natural 330ml Cumisüveg jellemzői

  Védőkupakkal:
  Az a baj a cumikkal, cumisüvegekkel, hogy mindig leesnek és akkor vihetjük őket megmosni. A védőkupakos termékeknél nincs ezzel gond, hiszen a védőkupak megvédi a cumikat és a cumisüvegeket a baktériumoktól akkor is, amikor nincsenek használatban.
  BPA-mentes:
  A BPA egy olyan műanyagipari alapanyag, amely rendszeres használat mellett hormonproblémákat okoz. Pár államban már betiltották a BPA-t tartalmazó termékeket, azonban van, ahol még mindig forgalomban vannak. Így érdemes vásárláskor odafigyelni, hogy a babatermékek mindenféleképpen BPA-mentes legyenek.
  Avent:
  A Philips Avent egy Angliában működő világszerte elismert cég, amely cumisüvegeket, mellszívókat, etetési és egyéb egészségügyi kiegészítőket gyárt. A mai márka 1984-ben jött létre, amikor egy új, széles nyakú, kis méretű cumisüveget hoztak nyilvánosságra. Az Avent volt az első olyan gyártó, amely szagtalan és íztelen szilikonból készített cumisüveg szívófejeket, valamint más újításokkal lepte meg a világot, mint például a gőz- és mikrohullámú sterilizálók. 2006 óta a cég a Philips tulajdona, így a neve Philips Avent lett.
  Unisex:
  A színéből és mintájából adódva kislánynak és kisfiúnak is tökéletes választás.
WebShop System