Tinum 2.0

Venicci Tinum 2.0 multifunkciós babakocsi

Kiváló ár-értékű multifunkciós babakocsi, melyet választhatsz 2:1-ben változatban babahordozó nélkül, vagy 3:1-ben babahordozóval is!

 

A babakocsi szett részei:

  • mózeskosár lábzsákkal;
  • sportrész bundazsákkal;
  • pelenkázó táska pelenkázószivaccsal,
  • esővédő fólia;
  • szúnyogháló;
  • váz, bővíthető alsó kosárral, tömör kerekekkel;
  • babahordozó lábzsákkal (opcionális).
View:
Sort by:

Az optimális biztonságot ötvözve a legújabb stílussal, bemutatkozik a Tinum 2.0 kollekció. Ennek a kidolgozott babakocsinak minden részletét a modern családok igényeihez igazították, könnyű vázzal, egyszerűen összecsukható mechanizmussal és kiegészítőkkel, amelyek utazás közben is könnyedséget biztosítanak. A Tinum 2.0 babakocsi a babád első találkozásától kezdve veletek nő.

A mózeskosáron újonnan bevezetett panorámás szellőző lehetővé teszi, hogy a babád teljesen hátradöntött helyzetben is lássa a világot. Így a levegő szabadabban keringhet, segítve abban, hogy kisbabád nyugodt és védett maradjon a naposabb napokon.

Szuper könnyű - a mózeskosárral és sport üléssel együtt is a váz mindössze 12 kg. A kényelmes fogantyú lehetővé teszi, hogy könnyedén cipeld, mint egy táskát.

Gondtalanul sétálhatsz. Gondoskodunk gyermeked védelméről. Az UV 50+ szűrő különleges, tartós védelmet nyújt a nap káros sugaraival szemben.

Vízállóság: speciális vízlepergető impregnációval ellátott anyagok, amelyek szolgálják gyermeked biztonságát és a különböző időjárási körülmények között is.

360° forgatható első kerekek

Az egyszerűség megkönnyíti az életet. Az első kerekek 360 fokos irányba fordulnak. Készülj fel egy sétára!

Az sportüléssel együtt is összecsukhatod a babakocsit, legyen az előre vagy a szülő felé nézve, mindössze egy kézzel.
Az alumínium ötvözet jelentősen csökkenti az babakocsi súlyát, így a babakocsi rendkívül könnyű és könnyen tolható lesz.

A Venicci sportülése 5 pontos biztonsági övvel rendelkezik, megakadályozva a gyermek kiesésének kockázatát az ülésből.

Műbőr: az innovatív műbőr magas antiallergén jellemzőkkel rendelkezik, nem melegszik fel a napon, és hidegben sem keményedik meg.