Tinum Upline

Venicci Tinum Upline multifunkciós babakocsi

Kiváló ár-értékű multifunkciós babakocsi, melyet választhatsz 2:1-ben változatban babahordozó nélkül, vagy 3:1-ben babahordozóval is!

 

A babakocsi szett részei:

  • mózeskosár lábzsákkal;
  • sportrész bundazsákkal;
  • pelenkázó táska pelenkázószivaccsal,
  • esővédő fólia;
  • szúnyogháló;
  • váz, bővíthető alsó kosárral, tömör kerekekkel;
  • babahordozó lábzsákkal (opcionális).
Nézet:
Sorrend:

Venicci Tinum Upline, amely vonzó luxusdizájnnal vonja magára a figyelmet.

Tökéletes társ a mindennapi kalandokhoz. A kidolgozott részletek, a luxus dizájn és a különböző funkciók kombinációja teszi még könnyebbé a napokat a bátor anyukák és a kíváncsi világfelfedező kisbabák számára.

Fedezd fel a biztonságot a Venicci Upline babakocsival! Ez a modell tökéletes választás a szülők számára. Meggyőző innovatív megoldásaival, például a mózeskosár vagy a sportülés egyszerű cseréjének lehetőségével. Az anyukák és a babák kényelme érdekében alkalmazták a 3UP rendszert, amely lehetővé teszi az ülés huzatának, fejtámlájának és biztonsági övének egy kézzel történő állítását.

Új vázrendszer, amely elismert szerepet játszik. Az extra lengéscsillapítás a legegyenetlenebb terepeken is jól teljesít. Emellett az első kerekek rugózása is segíti a rossz terepen való közlekedést. A Venicci Tinum Upline modell sportrésze mágneses biztonsági övcsattal van felszerelve, amely gyors és egyszerű mozdulattal rögzíthető. Mindezek a funkciók, valamint a gyönyörű és kidolgozott díszítések is említésre méltóak.

Minden napra szánt támogatás a legjobb stílusban. Megőriztük azokat a funkciókat, amelyeket a tapasztalt szülők már megszerettek. A te és a babád kényelme a legfontosabb, és a Venicci Tinum Upline lehet a legjobb társad minden kalandod során. Az egyik legfontosabb jellemzője a masszív zselés kerekek. A babakocsihoz tartozik egy nagy, stílusos pelenkázótáska, amelyet többféle módon használhatsz és stílusosan variálhatsz. Ez még nem minden, az babakocsi tartalmaz egy kényelmes és puha bundazsákot is.