Kókuszmatrac

kókuszmatrac különböző, standard és egyedi méretekben is kapható.

Szerkezete kókuszból áll, amely nem tartja magában a nedvességet, így nem hagyja, hogy az atkák és baktériumok megtelepedjenek a száraz kókusz belsejében. A kókuszmatrac huzata lecipzározható, mosható, könnyen tisztítható. Másik fontos tulajdonsága, hogy nagyon jól szellőzik, így ha a baba netán hasra fordulna, akkor is jól átjárhatóan kap levegőt a matracon keresztül is. 

Igény esetén olyan egyedi méreteket is tudunk készíttetni, melyek nem szerepelnek honlapunkon! Érdeklődni itt tud: 061-706-6261

Nézet:
Sorrend:

Amikor már gyermekünk szobáját kialakítottuk, és az ágyat is megvettük, csak egy dolog van hátra. A megfelelő matrac kiválasztása. Korántsem olyan egyszerű feladat ez, hiszen több lehetőségünk is van, és nehéz eldönteni, hogy melyik a legjobb megoldás gyermekünk számára. Régen a habszivacsból készültek a legkedveltebb matracok, azonban később a kókuszmatrac utat tört magának, és ma már a kókuszmatrac uralja a piacot. Vállalkozásunk megalakulása óta foglalkozik kókuszmatracok forgalmazásával. A kókuszmatracok különböző, standard és egyedi méretekben is kaphatók üzletünkben. A kókuszmatrac szerkezetének alapelemét a kókuszdiót borító külső rostok adják. Ezek a rostok nem tartják magukban a nedvességet, így az atkák és baktériumok nem képesek megtelepedni a száraz kókusz belsejében. A kókuszmatrac egyáltalán nem veszi fel a folyadékokat, és mivel jól szellőzik, a rákerülő folyadék könnyen elpárolog a kókuszmatrac belsejéből. Mivel a kókuszmatrac nagyon jól szellőzik, ha a baba netán hasra is fordulna, akkor is jól átjárhatóan kap levegőt a matracon keresztül is. Azt is rendkívül fontos kiemelnünk, hogy a kókuszmatrac teljesen antiallergén.  A kókuszmatrac másik előnye, hogy könnyen mosható és könnyen tisztítható, mivel huzata lecipzározható, így nem kell vele sokat bajlódnunk: csak levesszük a huzatot és a gépben kimossuk.  A matrac lényege, nem csak az, hogy fekhelyet nyújtson a babának, hanem, hogy jó tartást adjon. A kókuszmatracnak jobb tartása van, mint a habszivacsnak: mivel keményebb, nem süpped bele a baba.