Etetőszék

Fix etetőszék
A fix etetőszékeknek nem állítható a magasságuk, sem a háttámlájuk, viszont egyszerű mozdulattal könnyen összecsukhatóak. Előnye, hogy nagyon olcsó, és teljesen kiszolgálja a baba igényeit. Azoknak ajánljuk, akik már betöltötték a fél éves kort, és stabilan tudnak ülni.

Multifunkciós etetőszék
Funkcióiban többet tud, mint a fix etetőszékek. Állítható több fokozatba a magasságuk, a háttámlájuk több fokozatban dönthető, dupla tálcás, ha a gyerek hirtelen kiborítaná az ételt, megkönnyítve ezzel a tálca tisztítását. Lábtartóval rendelkezik, ezzel kényelmesebbé téve a gyermek számára az étkezést. Könnyen, egy mozdulattal összecsukhatóak, a tálca általában felszerelhető a háttámlára, így a lehető legkisebb helyet foglalja. Hátul rendelkezik kerekekkel, amelyek fékezhetőek, míg elől csúszásgátlós talpai vannak. Az anyaga PVC-ből van, hogy bármikor letörölhető legyen, ha összemaszatolódna, mégis ki van párnázva a kényelmes ülés érdekében. 5 pontos biztonsági övvel rendelkezik, amely védi a babát a kiesés ellen. Azoknak ajánljuk, akiknek a babája még nem tud stabilan, vagy egyáltalán ülni, ezt segíti a dönthető háttámla.

Amikor gyermekünk kb. 6 hónapos korba ér, és már önállóan képes ülni, elérkezik az idő, hogy az anyatejen kívül mással is etessük. Ilyenkor elindulunk etetőszéket vásárolni, és igyekszünk a lehető legjobbat kiválasztani gyermekünknek. Ha Ön is éppen etetőszéket keres, jó helyen jár. Áruházunkban kapható fából készült etetőszék, fix etetőszék és multifunkciós etetőszék egyaránt. A fa etetőszék általában egy kombinált szék, amely szétszedhető, és a gyermek részére a kinövés után átalakítható különálló asztallá és székké. Ezzel a megoldással tehát spórolhatunk is, hiszen a későbbiekben nem kell különálló széket és asztalkát vásárolni gyermekünknek. A fix etetőszékeknek nem állítható a magasságuk, sem a háttámlájuk, viszont egy egyszerű mozdulattal könnyen összecsukhatóak. Előnye, hogy nagyon olcsó, és teljesen kiszolgálja a baba igényeit. A multifunkciós etetőszék funkcióiban többet tud, mint a fix etetőszékek. Magasságuk állítható, és a háttámlájuk több fokozatban dönthető. Ezek az etetőszékek dupla tálcásak, és lábtartóval rendelkeznek, ezzel kényelmesebbé téve a gyermek számára az étkezést. Könnyen, egy mozdulattal összecsukhatóak, így az etetőszék elpakolása sem jelent gondot. A multifunkciós etetőszékek hátul kerekekkel rendelkeznek, amelyek fékezhetőek, és elől csúszásgátlós talpak vannak rászerelve. Az etetőszék anyaga PVC, így bármikor könnyen tisztítható és letörölhető. Az ülőke része ki van párnázva, így rendkívül kényelmes ülő felületet biztosít. A kényelmen túl a biztonság is fontos szempont. Az etetőszék 5 pontos biztonsági övvel rendelkezik, amely védi a babát a kiesés ellen. Azoknak ajánljuk, akiknek a babája még nem tud stabilan, vagy egyáltalán ülni, ezt segíti a dönthető háttámla.