Újszülött babakocsik

Babakocsik általános karbantartása

Váz karbantartása:
A váz tisztítását meleg vizes ronggyal, vagy popsitörlővel végezzük.
A tengelyt és a csapágyakat havonta törölje tisztára, majd szilikon spray-el fújja be.

A babakocsi huzata:
Huzat tisztítása: 30 fokon kézzel mosható.
A gyakori mosás elkerülése végett tegyen textil pelenkát, vagy plédet gyermeke alá.
A babakocsit ne tartsa tűző napon, mert a huzat színének fakulását okozhatja, mely nem minősül garanciális problémának.

Babakocsi kerekei:
Pumpálható kerekek esetében maximum 0.8 bar-ra fújja fel, kerekek túlfújása esetén a gumi felrobbanhat. Ne hagyja a babakocsit tűző napon, mert a kerék túlmelegedése esetén a kerék eldeformálódhat, kirobbanhat.

Fékek karbantartása:
A fékek rendszeres karbantartást igényelnek. Havonta meleg vízzel mossa át a fékeket, száradás után szilikon spray-el fújja be. Amennyiben le szeretné fékezni a babakocsit, finoman nyomja le a pedált, maximum 10 kg-os erővel, közben a babakocsit finoman mozgassa előre-hátra. Murvás, homokos sáros talaj használata után tisztítsuk ki, mossuk át a fékeket, és száradás után szilikon spray-el fújjuk be.

Tartsa babakocsiját száraz, tiszta helyen. A babakocsi csavarjait havonta ellenőrizni, meghúzni javallott.
A babakocsit felemelése, megemelése során kizárólag a fém vázat emelje. A műanyag részeknél való emelés során keletkező problémákra jótállást nem vállalunk, ez a garancia elvesztésével jár.
A babakocsira jótállására csak szakszerű használat mellett jogosult. A pelenkázó táska és az alsó tároló kosár maximum 2 kg-ig terhelhető.

A sportrész dőlésszöge a háttámla mögött levő fekete karral állítható. A kart magasan húzzuk fel, majd a háttámlát toljuk lefelé. Amennyiben a kart nem húzzuk megfelelően magasra, a háttámla szerkezeti elemei eltörhetnek, mely tartozik a garanciális javítások körébe.