Bébiőr

A babamonitor nélkülözhetetlen kelléke, hogy a szülők biztonságban tudhassák gyermeküket, amellyel pedig ők is nagyobb nyugalomban és kényelemben részesülhetnek.

Nézet:
Sorrend:

1. Tudjuk ellenőrizni, hogy gyermekünk áll vagy fekszik
Számos szülő azon az állásponton van, hogy hagyni kell, hogy a gyerek megnyugtassa magát, és nem kell azonnal közbelépnünk. Ebben az esetben a videó bébiőr a legjobb választás, amellyel ellenőrizhetjük, hogy gyermekünk még fekszik a kiságyban vagy esetleg felállt, így mérlegelni tudjuk, hogy szükséges közbelépnünk vagy sem.

2. A pihent szülő felbecsülhetetlen
Több idő jut a szülőknek arra, hogy kipihenjék magunkat, anélkül, hogy folyamatosan figyelemmel kellene kísérniük a gyermeküket, merthogy arra ott a bébiőr, amelynek segítségével nem kell állandóan ellenőriznünk csemetéjük hogylétét.

3. A baba alvásának követése
Egyes babák forgolódnak és mozgolódnak, de nem feltétlenül kezdenek el sírni. A videó bébiőrzővel a szülő nem csak hallja, hogy gyermeke felsírt, de a valós kép alapján látja, hogy nyugtalan vagy sem.
Az orvosok szerint 1 és 3 éves kor közötti gyerekeknek 12-14 órányi alvásra van szükség, míg az ennél kisebbeknek jóval többre. A szülő követheti a gyerek alvásának folyamatát, és nyomon követheti, ha az nem megfelelő, így könnyebben fel tudják tárni az okokat, hogy megtegyék a szükséges intézkedést.

4. Biztonság
Igen, a biztonság az elsődleges szempont, amiért bébiőrt választunk, merthogy valóban a legjobb biztonsági eszköz kisgyermek mellé, anélkül, hogy a szülőnek folyamatosan mellette kellene lennie. Kisebb balesetek előfordulhatnak, de ezeket akár meg is tudjuk előzni, ha a videó bébiőrön keresztül esetleg előre látjuk, hogy csemeténk mivel próbálkozik.