Fórum

Rólunk mondták! Milyen termékek kerüljenek fel a webáruházba?
7
Barbara
2 hete voltunk a boltban, ismerősök ajánlására kerestük fel az üzletet. Babakocsit és bababútort vásároltunk. A választásban szakszerű kiszolgálásban volt részünk, minden kérdésünkre tudtak válaszolni. A babakocsi az nagyon praktikus és a bababútor az egyszerűen gyönyörű és kiváló minőségű. Az eladók nagyon barátságosak és kedvesek voltak, végig jó hangulatban telt az ott töltött időnk. Még biztosan vissza fogunk menni, mert ilyen boltban még sosem jártunk, ahol így törődnek a vásárlóval. ;)
6
Kovács Istvánné
Ismerőseink tanácsára érkeztünk a babaáruházba. Nagyon szimpatikusak az eladók és segítőkészek. Első bababolt volt ahol tájékozódtunk, és maradtunk is a bababoltban. Köszönünk mindent!"
5
Szabó Etelka
Öröm volt nálatok vásárolni, a kiszolgálás nagyszerű és -ami nagyon fontos- szakszerű! A választék széles körű és jó minőségű! Köszönünk mindent és hamarosan visszatérünk hármasban is!
4
István
Maximálisan elégedettek vagyunk az eladók hozzáértésével az áruház változatos kínálatával és áraival. Itt megtaláltuk álmaink babakocsiját. Ezért ajánljuk barátainknak, ismerőseinknek!
3
Izabella
Elégedettek vagyunk a kiszolgálással. Szívesen visszajövünk máskor is, és ajánljuk másnak is a bababoltot.
2
Andrea
Nagyon szépen köszönjük a segítőkész munkátokat! A matrac és az ágynemű a helyére került, a babánk nagyon élvezi! Andrea
1
Ildikó
Nagyon köszönöm az ágyat amit küldtek nekem!Szép választék van és jó áron tudtam megvenni!Köszön Ildikó
Hozzászólás a témához
Név
E-mail
Hozzászólás