Chicco sterilizáló folyadék

-23%
Chicco sterilizáló folyadék
2 590 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 990 Ft

Chicco sterilizáló folyadék

Magas tisztaságú Chicco fertőtlenítő folyadék, mely hatásos a baktériumok, gomba és vírusok ellen.

Részletek

Chicco sterilizáló folyadék

Cumik, cumisüvegek, mellszívók, üveg, fém és gumi tárgyak fertőtlenítésére alkalmas. Gyors, nagy hatékonyságú. Minden olyan tárgy fertőtlenítésére alkalmas, melyet a baba a szájába vesz, vagy a szájával érintkezésbe kerül.

 

Használata: Az adagolókupak segítségével önts az oldatból normál hideg csapvízbe az alábbi hígítási arányban, attól függően, hogy baktériumok vagy gombák (pl. penészgomba, kandida, egyéb) elpusztítására is szeretnéd használni.

 

  • Baktériumok ellen 2%: Hígítsd a fertőtlenítő folyadékot 2%-osra, hideg csapvízben. Önts az adagolókupak “1 dose” jelű vonaláig fertőtlenítő folyadékot, majd ezt elegyítsd egy edénybe kimért 1 liter hideg csapvízben. (1 dose: 1 liter, 2 dose: 2.5 liter vízhez javasolt mennyiség).
  • Gombák és baktériumok ellen 4%: Hígítsd a fertőtlenítő folyadékot 4%-osra, hideg csapvízben. Önts az adagolókupak “1 dose” jelű vonaláig fertőtlenítő folyadékot, ezt kétszer ismételd meg, és add a két adag fertőtlenítő folyadékot egy edénybe kimért 1 liter hideg csapvízhez. (1 dose – 2x kimérve, 1 liter csapvízhez).

Az előzőleg elmosott edényeket helyezd bele az elkészített oldatba és hagyd benne 30 percen keresztül. Majd vedd ki a tárgyakat, öblítsd le folyó csapvízzel, és a termékek máris használhatók. Az elkészített oldat 24 órán belül felhasználandó. 1000 ml, azaz egy liter, kb 30-40 alkalomra elegendő 2%-os hígítás esetén.

 

Milyen gyakran fertőtlenítsünk?

Napi egyszeri fertőtlenítés javasolt az első 6 hónapban, majd ezután lehet kevesebbszer.

 

Egyéb felhasználás

Az oldattal áttörölheted a pelenkázót, a babakocsit stb., de fel is moshatsz vele. Allergiás gyermek esetén felmosásra is gyakran használatos, mert általában nem okoz irritációt, köhögést.

Adatok
Tömeg
500 g/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!